Benelux netwerk voor interim managers en consultants
Benelux netwerk voor interim managers en consultants

Netwerk van interim managers en consultants.

Samen werken aan het uitbouwen van het interim managers netwerk.
Dat doen we, elke dag opnieuw.
- Dirk Hendrickx
 

De efficiëntie van een moderne virtuele organisatie

U zoekt een oplossing voor uw bedrijf ?  U bent een interim manager ?

Interimmanagers.be rekruteert over de hele Benelux en levert interim management af op alle vakgebieden. Onze aangesloten leden zijn specialisten die samen een complementair virtueel netwerk vormen.

Onze zelfstandige consultants zijn zonder uitzondering autoriteiten op hun vakgebied. Zij hebben een bewezen succesvolle carrière en bekleedden top posities in toonaangevende bedrijven.

Wij nemen geen marge op de fee van de interim manager. De prijs van de interim manager is bij ons een vooraf afgesproken eenmalig vast bedrag. De administratie is uiterst eenvoudig. Wij zijn een moderne organisatie die zeer efficiënt werkt. Onze systemen maken gebruik van de allerlaatste ontwikkelingen, helemaal virtueel, met weinig overhead.  Wij hebben geen dure fysieke kantoren en geen dure consultants. Dat voordeel geven wij door aan onze partners .

Interimmanagers.be is een officieel erkende private arbeidsbemiddelaar (erkenningsnummer VG. 1598/B) en brengt sinds 2004 zelfstandige interim managers en ervaren consultants in contact met bedrijven die behoefte hebben aan een snelle en goede oplossing.

Kijk op onze referentie pagina en laat u overtuigen van de kracht van onze interim managers en onze service.